Publisert 13.10.22

Vi søker trainee tekstforfatter/innholdsprodusent!

HK Link søker deg med fingre som trekkes mot tastaturet. Du som har markedsføringsforståelse og alltid har vært glad i å skrive - kanskje startet du yrkeskarrieren din i lokalavisen? Kanskje har du utdannet deg videre innen feltet, eller du har markedsføringsutdanning? Du drømmer om en jobb hvor du både får utløp for skrivetrangen din, og kan utvikle deg innen markedsføringsfaget. Hvor læringskurven er bratt, og hverdagen består av både oppgaver du mestrer godt - og helt nye utfordringer som du tar på strak arm (vel vitende om at du har gode, støttende kolleger i ryggen). Du kan hive deg rundt og skrive korte tekster for sosiale medier, og du trives med å fordype deg i lengre tekster. Og du evner å se det store bildet teksten spiller en rolle i!


Synes du det er spennende å finne nye måter å formidle kjente budskap på? Heng med videre!

I HK Link blir du en del av et sprudlende og ambisiøst lag. Hos oss vil du jobbe med nasjonale og regionale merkevarer. I tillegg til å skrive slagkraftige tekster, vil du være involvert i strategiarbeid og konseptutvikling.


Foruten skrivekløe og boblende kreativitet, hva ser vi etter?


Vi leter etter deg som er nyutdannet innen markedsføring, innholdsproduksjon, tekst eller digitale medier. Har du allerede relevant erfaring eller arbeidsprøver å vise til? Det er flott! Uansett, viktigst av alt er det at du er nysgjerrig, lærevillig og har en lidenskap for skriving! 
Du har et godt språkøre og en sikker formidlingsevne. Du forstår at tekst ikke bare er et enkelt verktøy, men et helt fag. Med god markedsføringsforståelse vet du at tekst kun er ett av flere innholdselementer som må spille på lag. Skal vi tro lederen vår spiller vi i Champions League, så du må trives med høyt tempo!


En typisk arbeidsuke for oss som jobber her kan bestå av oppgaver som:

- Å skrive artikler om alt i fra interiørtrender til Norgesferie
- Utforming og oppfølging av innholdsplaner til sosiale medier
- Å formulere annonsetekster med stoppeffekt til digitale flater
- Utforming av strategi for SEO-arbeid i samarbeid med dine kolleger i SEO-teamet
- Deltagelse i kundemøter
- Å bistå våre kunder i deres tekstarbeid (tekstvask, workshops og rådgivning)


Vi ønsker å ta deg med på alt dette, slik at du kan lære og utvikle deg. Underveis vil vi finne dine unike styrker, og dyrke disse!


Fortsatt nysgjerrig? Flott, for i HK Link får du:


🚀 Bli en del av HK-alliansen, det største kommunikasjonsmiljøet nord for Oslo. Vi består av HK Link, HK Reklame, HK Bits, Rosenborg Reklame, Fyrverk og Tank Design
🏆 Kolleger som er opptatt av å spille hverandre gode. Vi vinner, og (når det en sjelden gang skjer) taper som et lag
🥳 Et unikt arbeidsmiljø! Vi har det mye gøy på jobb og tar teambuilding på alvor – vi er glade i å ta en fredagspils eller en middag ute sammen. Innimellom drar vi også på turer, både innenlands og til det store utland
👩‍💻 En fleksibel arbeidshverdag som du i stor grad kan styre selv
🤝 Mulighet for fast stilling, med konkurransedyktig lønn
🍽️ Lunsjordning - enten du vil ha varmmat, vegetar eller brødblingser. Når sola titter fram, vi er i Trondheim ja, spiser vi sammen på takterrassen  
📍 Freshe, nyoppussede kontorlokaler midt i Trondheim sentrum. Med sykkelparkering!
🥤 Et skikkelig hyggelig kontormiljø, med god tilgang til boller og snacks, samt et kjøleskap fylt med brus og energidrikk.
💪 Medlemskap på 3T. NB! Ikke støttemedlemskap, her må det trenes
 
Høres dette bra ut? Da vil vi høre fra deg! Send CV og søknad til roger@hklink.no og/eller trine@hklink.no.
 
Noe du lurer på? Ta kontakt med daglig leder, Roger Opdal (906 23 717) eller fagansvarlig for innhold, Trine Ulseth (978 06 341).
 
Om HK Link:


Ledende innen digital markedsføring, har holdt på siden 2011. I våre helt nye lokaler i Søndre Gate 14 er vi 19 ansatte, bestående av rådgivere og spesialister innen SEO, data og analyse, innhold og annonsering. Sammen hjelper vi våre kunder med effektiv digital markedsføring – som treffer!   
 
Arbeidssted: Søndre Gate 14
 
Omfang: 100 %

Varighet: 6 måneder, med mulighet for fast ansettelse etter endt traineeperiode 
 
Søknadsfrist: Snarest
 
Oppstart: Så snart du kan 😁