Displayannonsering

Med displayannonsering kan du målrette annonser bedre og få bedre oversikt over effekten av dem enn du kan med tradisjonelle avisannonser. Displayannonser kan målrettes ut i fra alder, geografisk område, interesser, søkeord, tema og en rekke andre kriterier.

Du har garantert sett dem – bannerannonser, programmatiske annonser eller displayannonsene som de også kalles. De finnes «overalt» på internett. Men, hva er egentlig denne typen annonsering og hvilken effekt har det?

Displayannonsering er på mange måter internetts svar på de tradisjonelle avisannonsene. Forskjellen er at bannerannonsering gjort riktig kan være mange ganger så effektivt som f.eks. annonser i avis. 

Og ja; bannerannonsering, displayannonsering og programmatisk annonsering blir brukt om hverandre, og betyr ofte det samme. Forskjellen på hvilken term som blir brukt har å gjøre med hva slags type plattform som blir brukt, hvilken type data som brukes for målsetting og målretting, og hvilke annonsenettverk som brukes.

Sikre best mulig resultater

Displayannonsering handler mye om data. Du kan samle mye nyttig informasjon om kunder, potensielle kunder og ønskede kunder ved hjelp av cookies, eller ved å kjøpe data fra andre gjennom programmatisk annonsering. Vi hjelper deg med å benytte denne dataen på best mulig måte, og sånn at vi sikrer annonsekronene brukes til å treffe personer i din målgruppe, på en måte som er umulig ved tradisjonelle annonser i papiraviser.

Branding som en «bivirkning»

Displayannonser fungerer utmerket til merkevarebygging, og for å skape interesse og etterspørsel. Dersom du skal ha en salgskampanje, en lanseringskampanje eller lignende, er displayannonsering en effektiv del av kanalmiksen.

Fordelen med alle typer displayannonser, er at eksponeringen i seg selv har en verdi. Det er positivt for merkevarebygging, i tillegg til at det øker sannsynligheten for at kunden ved en senere anledning vil oppsøke din butikk når han/hun trenger noe av det du tilbyr. Vi vil også i perioder med aktive displaykampanjer se økning i trafikk og konverteringer fra fra andre kanaler, f.eks. gjennom at kunder googler det de så en annonse for tidligere, og kommer inn på nettstedet gjennom organisk søk. 

Når er displayannonsering riktig?

Vi i HK Link har lang erfaring med displayannonsering. Vår erfaring er at denne måten å drive markedsføring på er svært effektivt når det er gjort riktig. Dersom du lurer på om displayannonsering kan være noe for din bedrift – ta kontakt med oss for en uforpliktende markedsføringsprat!

*
*
*
*