Google Ads

Å være synlig på nett, er blitt essensielt for enhver bedrifts suksess. Det er ikke lengre noen diskusjon rundt hvorvidt du bør legge penger i digital markedsføring, heller en diskusjon om hvor og hvordan.

En av de beste måtene du gjør deg synlig på, er gjennom betalte plasseringer i Google  søk – Google Ads-annonser.

Hvert sekund gjøres det nesten 70.000 søk på Google. Her til lands gjennomføres omtrent 50.000.000 unike Google-søk hver eneste dag. Spesielt interessant er det at rundt 90% av alle kundereiser starter hos Google. Kundene bruker søkemotoren til å orientere seg, før de enten gjennomfører kjøpet i en nettbutikk, eller oppsøker en fysisk butikk.

Så, det er liten tvil om at synlighet på Google er viktig for å vinne kampen om kundene!

Hvordan bli synlig på nett for kundene?

Hovedsakelig er det to måter du kan gjøre deg synlig i søkeresultatet på:

Med Google Ads kan du lage ulike annonse-typer, og bestemme når disse skal vises i søkeresultatet til Google. Du kan by på plasseringer for ønskede søkeord, legge opp shoppingannonser, benytte deg av utvidelser, og mange andre gode verktøy, for å sørge for at du er synlig på nett for de som leter etter akkurat det du tilbyr.

Det er mange ulike faktorer som avgjør når dine annonser vises, og hvor. God jobb med kundeservice på nett og SEO (søkemotoroptimalisering), vil alltid gi deg bedre resultater også i det betalte søket i Google, og mer igjen for hver brukte krone. 

Hvordan jobber vi i HK Link med Google Ads-annonser?

Vi i HK Link har jobbet med Google-annonsering for våre kunder siden oppstarten i 2009. Vi er stolte over å være Premier Google Partner. Dette er en status vi har på bakgrunn av resultater vi har skaper for våre kunder og sertifiseringene vi har. 

HK Link har sertifiseringer i digitalt salg, Analytics, søk, displayannonsering, søk på mobil, shopping og YouTube video, mm.

I alt vi gjør, også når det gjelder Google Ads, har vi en analytisk tilnærming. Vi tester, analyserer og optimaliserer. På denne måten sikrer vi at vi til enhver tid skaper de best mulige resultatene for våre kunder.

Dersom du er nysgjerrig på om Google Ads-annonsering er noe for din bedrift, eller om du bare ønsker å lære mer om søkemotormarkedsføring – ta kontakt for en uforpliktende prat!

 

*
*
*
*