Sporing og webanalyse


Alle bedrifter som satser digitalt har behov for å innhente informasjon om trafikk på enten nettsted/nettbutikk, app eller andre digitale kanaler. Ved bruk av webanalyse, sporing og presis bruk av data kan du ta gode beslutninger, og ikke ta valg kun utifra hva du tror er riktig for din bedrift. 

Ved riktig implementering av webanalyseverktøy og riktig sporing av dine kampanjer kan du måler effekten av tiltakene som blir gjort. Sporing og oppsamling av data  er derfor elementært for å få mest mulig igjen for den digitale markedsføringen du gjør. Uten å ha riktig data å ta beslutninger på, blir analyser av aktiviteter og resultater ikke bare vanskelig, men i mange tilfeller nærmere umulig. 

Gjennomgang av sporing

Oppsett og revisjon av sporing og datagrunnlaget i de kanalene dere skal ta i bruk, er en svært god engangs-investering.

Sporingen og målgrupper begynner å bygge seg opp fra den dagen de lages, og kan ikke hente data fra tilbake i tid. Derfor er det viktig å få slikt på plass så raskt som mulig, slik at man ikke går glipp av mye. Dersom dere har grunnleggende sporing på plass fra før av, anbefaler vi en revisjon, sånn at vi og dere får oversikt over hvilke data som faktisk samles, og hva vi må justere på.

Digitale rapporter

Vi tilbyr skreddersydde digitale rapporter, som er live for deg 24/7. Disse samler data fra alle markedsføringskanaler, i tillegg til ditt eget nettsted i én rapport, sånn at du kan bruke tid på noe annet enn datainnhenting. I tillegg får du da mulighet til å følge tettere med på resultater, og dermed gjøre justeringer kjappere. Disse kan settes opp som rapporter over faste perioder (uke, mnd, kvartal, år), kampanje rapporter med lengre eller kortere perioder, og som flytende, live rapporter. 

Dersom du har spørsmål vedrørende webanalyse eller sporing det bare å ta kontakt, eller send inn skjema nedenfor.

 

*
*
*
*